Bussemakerweg 11 - 5624 JB - Eindhoven
06 81 81 62 43 annelies@body-base-eindhoven.nl

Body-Base Eindhoven

Bussemakerweg 11
5624 JB Eindhoven
annelies@body-base-eindhoven.nl
06 81 81 62 43

Trainingen

Korte uitleg over trainingen en werkwijze

Afslanken

Gerichte figuurcorrectie voor billen, benen en buik. Heb je last van overgewicht of cellulite? Wil je je buik of billen verstevigen? Heb je al geprobeerd om deze problemen op te lossen door middel van een gezonde leefwijze en voldoende beweging en toch heb je nog last van jouw “probleemzones”?

Dan heb ik de oplossing voor je.

Je kunt bij mij komen trainen in de Vacu Step en in de TFM cabine en samen met mijn voedingsadvies kun je jouw probleemzones grondig aanpakken.

De Vacu Step is een cabine waarin je staat en een rustige loopbeweging maakt. Door middel van onderdruk in deze cabine ontstaat er een optimale doorbloeding in de weefsels van de billen, benen en buik. Hierdoor gaat het lichaam op deze plaatsen vet verbranden en cellulite verwijderen.Je wordt fitter, Je conditie verbetert, cellulite wordt minder en je huid wordt zachter en steviger.

  • Conditie 75%
  • Vetverbranding 80%

De TFM cabine is een cabine waarin je op een dikke matras ligt en verstevigende oefeningen doet in een temperatuur van 38C. In overleg wordt een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld met precies die oefeningen die je nodig hebt om je billen, benen en buik optimaal te kunnen trainen. Ik zal je begeleiden, en corrigeren waar nodig. Door de oefeningen te doen in warmte en in een vlot tempo komt de vetverbranding tot stand. Door te trainen in de TFM cabine neemt niet alleen de spiermassa toe maar ook de stofwisseling zal beter worden, waardoor je nog meer vet zult verbranden.
Het resultaat van deze trainingen is dat de centimeters verdwijnen op de billen, benen en buik. De resultaten zijn blijvend mits je gewicht stabiel blijft en je regelmatig beweegt. Je huidige voedingspatroon heeft je het figuur geven wat je nu hebt, als je daarmee tevreden bent hoef je niets te veranderen..

  • Conditie 45%
  • Vetverbranding 85%

Deskundig Advies

Vacu Step

TFM Cabine

Gratis Proefles?

Wil je meer informatie over onze methodes? Of een gratis proefles? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact