Bussemakerweg 11 - 5624 JB - Eindhoven
06 81 81 62 43 annelies@body-base-eindhoven.nl

Body-Base Eindhoven

Bussemakerweg 11
5624 JB Eindhoven
annelies@body-base-eindhoven.nl
06 81 81 62 43

Even voorstellen

Wel zo prettig

Annelies

Mijn naam is Annelies en ik ben geïnteresseerd in sport en voeding. Ik heb ruim 12 jaar gewerkt in een sportschool en heb daar veel klanten begeleid bij het afslanken. Nu ben ik al enige jaren als zelfstandig gewichtsconsulent actief met mijn eigen praktijk.

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Mijn hobby’s zijn gezond eten en hardlopen. De laatste 15 jaar hebben mijn echtgenoot en ik in Nederland en in het buitenland aan verschillende loopevenementen deelgenomen. Door de ervaring van vele uren looptraining en lessen van de atletiek vereniging kan ik ook beginnende lopers advies geven.

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent en houd mijn kennis bij door regelmatig bijscholing te volgen en ik kan voedingsadvies geven wat gericht is op het aanleren van een gezond eetpatroon of gewichtsverlies.

Door het volgen van medische trainingen kan ik ook voedingsadvies geven ter preventie van hart en vaatziekten, osteoporose, overgangsklachten en schildklierproblemen.

  • Voeding 70%
  • Hardlopen 40%
  • Afslanken 80%

Deskundig Advies

Vacu Step

TFM Cabine

Gratis Proefles?

Wil je meer informatie over onze methodes? Of een gratis proefles? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact