Bussemakerweg 11 - 5624 JB - Eindhoven
06 81 81 62 43 annelies@body-base-eindhoven.nl

Body-Base Eindhoven

Bussemakerweg 11
5624 JB Eindhoven
annelies@body-base-eindhoven.nl
06 81 81 62 43

Ervaringen

Een paar reacties van klanten

Ik ben Moréna en ik ben 30 jaar en heb 2 kinderen. Mijn ene dochter is 5 jaar en de andere 1,5 jaar. Na de zwangerschap van mijn 2e dochter ben ik begonnen met sporten bij Annelies in de warmtecabine (TFM cabine), want ik vond echt dat ik iets moest gaan doen. Ik had geen overgewicht maar een redelijk buikje wel. Omdat ik totaal geen ruggengraat heb m.b.t. sporten is het sporten bij Annelies helemaal op mijn lijf geschreven. Je moet namelijk een afspraak maken om te sporten zodat er ruimte is in de cabine. Hier kun je dan ook niet echt onderuit, wat bij een sportschool wel kan. Ik heb vroeger ieder smoesje namelijk wel een keer gebruikt om maar niet naar de sportschool te hoeven gaan. Als je nu aan mij zou vragen of ik had verwacht dat ik zo ver zou zijn in 1,5 jaar tijd en de oefeningen zo goed kan doen, had ik je niet geloofd. Ik doe nu oefeningen die ik nooit had gedacht te kunnen!

Ik ben nu na 1,5 jaar sporten 5 kilo kwijt, wat weinig klinkt, maar totaal niet is. Voor mij is het toch 1 kledingmaat, 11 cm op mijn buik en 5 cm op mijn bovenbeen minder (op meer plekken meten wij niet). Terwijl ik mijn eetpatroon weinig veranderd heb. Ik zit lekkerder in mij vel, voel me ontzettend goed en heb meer zelfvertrouwen.

Wat ik ook heel fijn vindt is dat als je vragen hebt je altijd bij Annelies terecht kan, ze helpt je zo veel mogelijk en er is ook genoeg ruimte om gezellig te kletsen.

Op een gegeven moment krijg je een ontzettende drive in het sporten, heb je er zin in omdat je resultaat ziet. Niet alleen zelf merk je het, ook de mensen in je omgeving. Natuurlijk is het hard werken en ik heb ook momenten dat ik denk ik overleef deze oefening niet, maar toch ben je sterker dan je denkt en als het dan toch lukt, dat moment is echt niet te beschrijven.

Ondanks dat ik mijn streefgewicht bijna heb gehaald, zal ik hier zeker nog een lange tijd mee door gaan. Dit werkt voor mij en ik zou het iedereen aanraden.

Super bedankt Annelies!

Morena

TFM training

Hier mijn ervaring bij Body Base.

Om te beginnen, dat eerste telefoontje en afspraak.

Doodeng, je bent fors en je hoopt dat ze niet oordelen. Je wilt kilo’s kwijt dus je gaat ervoor. Al snel bleek dat Body Base geen grote sportschool is, je bent er geen nummer maar alles gaat daar heel persoonlijk. Je mag er zijn wie je bent en krijgt advies voor jou persoonlijk zowel op sport als op voedingsgebied. Rustig opbouwend. Heerlijk om zo te sporten en het resultaat;  al 2 maatjes kleiner. Super bedankt Annelies, je bent top.

M.S. 62 jaar

Vacustep

In de zomer van augustus 2013 gingen mijn man en ik met onze drie kleine kindjes op vakantie. Bij thuiskomst zag ik een foto van mezelf en schrok echt van wie ik zag. Ik werd er verdrietig van en realiseerde me dat het roer drastisch om moest. Ik verdien een goede gezondheid en mijn kinderen verdienen een gezonde mama. Dus, aan de bak!

Op mijn werk had ik twee collega’s gesproken die bij Body-Base gingen sporten en zag wat het voor hun lichaam had betekend. Tijdens de intake bespraken Annlies en ik welke lichaamsdelen ik wilde aanpakken en op 2 september 2013 begon mijn nieuwe leven. Zo ervaar ik het echt.

Ik begon met 2 keer per week in de hitte cabine. Mijn spierkracht nam toe en zienderogen werd ik minder dik, met name het vet rond mijn middel en op mijn buik nam af. Ik werd steeds fitter en ging me steeds beter voelen. En tijdens de gesprekjes met Annelies leerde ik steeds beter welke gezonde keuzes ik kan maken en toch lekker kan eten. Ik laat suiker nu makkelijk staan, eet minder koolhydraten en ben over het algemeen minder gaan eten omdat ik minder behoefte heb. Annelies heeft me geleerd mijn lichaam met gezonde dingen te belonen en die opmerking heeft een hele omslag in mijn denken over eten gebracht.

In april ben ik begonnen met hardlopen en dat is een heerlijke bezigheid. Door de spierkracht in mijn benen en romp, opgedaan in de hittecabine, heb ik een goede basis voor het hardlopen en geen last van blessures. Ook in het hardlopen adviseert Annelies me.
In september 2014 ben van de hittecabine overgestapt naar de VacuStep. Zodoende hoop ik nog wat “vetjes zonder spier” weg te werken. Ook dat gaat goed en ben ik tevreden over de resultaten.

Al met al ben ik ruim 25 kilo afgevallen en voel me lichamelijk supergoed! En naast het gezondheidsaspect, pas ik nu eindelijk in die supergave spijkerbroek en kan ik gewoon kleren kopen. Zonder me rottig te voelen over te strak en blubber. En dat doet ook mentaal heel wat met me. Ik ben ook een stuk gelukkiger dat ik dit voor elkaar heb weten te krijgen.

Annelies ondersteunt en helpt je. Veroordeelt je niet, maar helpt je werkelijk op een rustige en vriendelijke manier in te zien dat je sommige dingen gewoon niet moet eten, als je gezond wilt leven. Ook ik had al wat ervaring met dietistes en sportinstructeurs, maar niemand heeft weten door te dringen zoals Annelies dat bij mij heeft gedaan. Overweeg je om aan je lijf te werken en ben je moe van die kilootjes te veel? Hopelijk geeft mijn verhaal je het juiste duwtje in de rug om samen met Annelies aan je gezondheid te gaan werken. Ook jij verdient een gezond lichaam. Ik wens je veel succes toe!

Valérie

Vacustep

Ik wilde graag een gezonde BMI hebben, ik heb hiervoor al veel gedaan en nog niet het gewenste resultaat behaald. Op de site zag ik een gratis proefles en ik dacht; ach waarom ook niet. Ik heb me daarvoor aangemeld, binnen 1 dag een reactie ontvangen en meteen een afspraak gemaakt. Complete uitleg en eventueel voedingsadvies, het kan allemaal.

Ik ben in april 2013 begonnen met training in de VacuStep, dit deed ik gemiddeld 3 x per week. Dat duurt maar 30 minuten per keer en is goed vol te houden ook al heb je geen conditie! Echter je moet er wel tijd/zin voor maken want je moet er wel iets voor doen. Ook heb ik een tijdje het voedingsadvies opgevolgd en ik weet nu hoe ik hiermee moet omgaan.

De laatste 2 maanden ben ik de TFM training gaan doen, om de spieren te trainen, ook hierbij val ik nog steeds af. Dat gaat heel geleidelijk en dat is juist goed. Ook al ben je altijd ‘’te’’ dik geweest, ik ben het bewijs dat afvallen toch kan.

Ik heb mijn levenswijze aangepast en ik heb hier totaal geen moeite mee. Als ik zin heb eet ik toch een keer een frietjes of een stuk gebak. In totaal ben ik nu 20,4 kilo afgevallen en ik ben blij dat ik zoveel bereikt heb! De mensen die ik onderling heb gesproken trainen nu ook bij Body Base en zijn ook zeer tevreden.

Als je een goede verzekering hebt wordt het zelfs vergoed, dus niets kan je tegenhouden! Annelies bedankt voor de goede zorgen!

Bianca: 33 jaar

Vacustep

Ik ben 10 maanden geleden begonnen met 4x in de week trainen in de vacustep. Er moest dringend wat gebeuren want ik had flink wat overgewicht ( obesitas ) en na een gratis proefles en een goed gesprek met Annelies ben ik eraan begonnen. Hoewel ik er erg tegenop zag is het mij 100% meegevallen.

Het steppen duurt maar een half uurtje en ondertussen kun je gezellig kletsen met Annelies en de andere bezoekers of kun je naar de muziek luisteren, dus ik ging er iedere keer weer met plezier naar toe. En dat de kilo’s er van het begin af aan gestaag afgingen hielp natuurlijk ook enorm ( gemiddeld anderhalve kilo per week ). De begeleiding en adviezen van Annelies zijn geweldig en waren een grote steun.

Je moet het uiteindelijk wel zelf doen maar zonder deze steun, het meedenken en zoeken naar de voeding waar je jezelf prettig bij voelt en toch afvalt, was het mij nooit gelukt om zover te komen. De streep is nu in zicht, nog 3 kilo en dan ben ik er 40 kwijt, ongelooflijk! Ik voel me weer heerlijk fit en kan weer bergen werk verzetten, wat een verschil met vorig jaar. Ik ben hier zo blij en dankbaar voor, die kilo’s wil ik nooit meer terugzien!

Ankie: 48 jaar

Vacustep

Na jaren van afvallen en nog meer bijkomen had ik er genoeg van. Wat mij aantrok bij Body Base was afvallen zonder losse huid over te houden. Na een proefles ben ik begonnen met training in de TFMcabine onder intensieve begeleiding en met voedingsadvies. Ik volg een opbouwend programma en na 8 weken heb ik een nieuw, zwaarder, trainingsschema gekregen. Inmiddels ben ik 11 kilo afgevallen en 65 centimeter omtrek kwijtgeraakt! Body Base is kleinschalig en dat komt de training zeker ten goede. Ik ga in ieder geval door!

Karin: 43 jaar

TFM training

Ik ben 8 weken geleden begonnen met TFM onder begeleiding van Annelies. Voor voedingsadviezen ga ik naar een internist omdat ik suikerziekte heb. Ik wilde gewoon weer gaan bewegen, gezonder worden en me fitter gaan voelen, want ik heb jaren niets aan mezelf gedaan. Alleen maar werken, studeren of voor de TV hangen, helemaal uitgeteld. Ik werd ook steeds zwaarder en zat niet lekker in mijn vel.

Ik heb het roer drastisch omgegooid. Iedereen die aan me vraagt of ik aan het lijnen ben krijgt van mij als antwoord: “nee ik heb mijn levensstijl aangepast”. De kilo’s en cm’s vliegen er af, maar het gaat echt NIET vanzelf. Ook al is het maar steeds een half uurtje, het is hard aan jezelf werken! Maar wel in een zeer prettige kleinschalige omgeving. Annelies laat iedereen in zijn waarde. Als je rustig op jezelf wilt sporten is het prima. Maar je kunt met haar ook de mooiste gesprekken voeren over tal van onderwerpen, als je daar zelf open voor staat en daar behoefte aan hebt. Ik kom er graag en voel me er thuis!

Ellis

TFM training

Toen ik in mei van dit jaar (2018) de balans voor mezelf had opmaakt, besloot ik dat het de hoogste tijd was om in mezelf te investeren op het gebied van mijn fysieke gezondheid. Ik woog 30kg. zwaarder dan het gewicht wat past bij een groene BMI, met een vetpercentage van 42%

Na het stellen van mijn doel, waarom ik dit wilde en hoe ik het ging aanpakken, was ik zoekende naar tools die ik in zou zetten om mijn doel te bereiken. Al gauw kwam ik uit bij Body-Base in Eindhoven. De kilo’s hadden zich genesteld rondom mijn buik, billen en benen waardoor de Vacu Step mij ontzettend aansprak! Een intieme sportplek waar ik voor een korte duur toch goed in beweging kon zijn. Ideaal!

Inmiddels is het oktober en kijk ik terug naar een periode met een hele goede begeleiding. Hetgeen ik van zeer toegevoegde waarde vind is dat Annelies heel goed kan aanvoelen wat je nodig hebt in het moment, soms is dat ruimte om je ding te doen, soms is dat sparren over schone voeding of de uitdaging op het gebied van beweging. Ik ervaar Annelies als een ontzettend goede luisteraar die door het stellen van gerichte vragen, altijd met een gedegen advies komt. Deskundigheid op en top! Dit is een belangrijk aspect die je nodig hebt wanneer je (ik spreek voor mezelf) ‘de weg’ wat gezondheid/vitaliteit betreft even kwijt bent.

Ik ben heel trots op mijn resultaten, die een beloning zijn van het nakomen van alle afspraken met Annelies en dus mezelf. Ik weeg 20 kg lichter en ben in vetpercentage gedaald naar 33%. Ook ben ik in centimeters heel wat afgenomen, rondom mijn taille ben ik 12 cm kwijt en rondom mijn heup 11 cm. Het allerfijnst vind ik, dat ik van bewegen en mezelf uitdagen ben gaan houden.

Ik ben blij dat ik die ene eerste stap in mei genomen heb en mijn gevoel om te starten bij Body-Base gevolgd heb!

Chelly 39 jaar

Vacustep

Deskundig Advies

Vacu Step

TFM Cabine

Gratis Proefles?

Wil je meer informatie over onze methodes? Of een gratis proefles? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact